Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Update december Wilgenwende: Bouw- en woonrijp maken

project
05-dec.-2022

Nieuwbouwwijk Wilgenwende in Dordrecht krijgt steeds meer vorm en wat wordt het mooi! In onze vorige update waren we samen met Van Wijk Groen aan de gang in fase 1 van deelgebied Wilgenhof, waar het aanbrengen van groenvoorziening de laatste acties in het woonrijp maken markeren. In fase 2 van Wilgenhof was toen de bouw van de woningen al in volle gang. Daarnaast waren we in Louisa’s Weelde al druk bezig met het bouwrijp maken van dit deelgebied. De hoogste tijd voor een nieuwe update!

Werkzaamheden in Wilgenwende

Tekening Wilgenwende

Voortgang deelgebied Wilgenhof

Fase 1 van deelgebied Wilgenhof is inmiddels helemaal gereed. De bewoners zijn ingetrokken in hun woning en genieten volop van hun nieuwe leefomgeving. Toch kunnen ze nog niet helemaal van de rust genieten, want er is nog genoeg te doen voordat het deelgebied écht af is.

In fase 2 van de Wilgenhof is de bouw van de woningen nog niet gereed. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden medio februari 2023 klaar. Op dit moment zijn we al wel op de plekken waar het kan verder gegaan met het woonrijp maken van fase 2. Wij zorgen dat voor de oplevering van de woningen de straten, parkeerplaatsen en trottoirs woonrijp zijn gemaakt. Wanneer de civiele werkzaamheden gereed zijn, komt Van Wijk Groen weer terug om ook fase 2 te voorzien van mooie beplanting.

Woonrijp maken in Wilgenhof fase 2

Voortgang deelgebied Louisa's Weelde

Omdat de bouw van de luxe woningen in Louisa’s Weelde net van start is gegaan, zijn wij hier even ‘weg’. Het gebied is volledig bouwrijp gemaakt. Naar verwachting duurt de woningbouw om en nabij 1 jaar. Wij kijken er nu al naar uit om ook dit deelgebied woonrijp te maken en er samen een prachtig eindresultaat van te maken!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.