Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werken bij Van Wijk Groen

Een overzicht van (alle) vacatures vind je hier niet. Maar dat jij deze pagina bezoekt betekent misschien wel dat jij graag deel wilt uitmaken van ons team. Dat vinden wij al een compliment op zich, dus we maken graag tijd voor een kop koffie om van jou te horen wat je zoekt. Bel even met onze collega's van personeelszaken via 030 - 606 15 55 of stuur een mailtje naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl. Zij maken dan een afspraak voor je. Tot snel!

werken bij van wijk groen

Wie zoeken wij bijvoorbeeld?

We hebben nu wel een hele mooie kans voor je liggen: Hoofduitvoerder Groen! Als Hoofduitvoerder geef leiding aan ons team van uitvoerders en je bent eindverantwoordelijke voor de projecten: jij bewaakt de planning, voortgang, kosten en het resultaat en dat natuurlijk met een hoop enthousiasme en klantgerichte houding! Heb jij echt een passie voor het groenwerk en wil je werken met een gemotiveerd team? Bel dan even met Arie Bal 📞 06 - 10 41 73 61 en dan zien we je hopelijk snel!

Of word jij blij van werken in de buitenlucht en samen met je collega's de mooiste werken maken? Wij zoeken namelijk ook nog een ervaren trekker-dumper chauffeur! Neem contact op met Michel Hoeke voor meer informatie via 📞 06 - 11 00 85 81.

Erik van Bentum
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.